نحوه ثبت تبلیغ در تلگرام ادز

تلگرام چند ماه پیش تلگرام ادز رو راه اندازی کرد. که امکان میداد تو هر کانالی که خواستید تبلیغتون رو قرار بدید. اما مشکلی که داشت این بود که پرداخت ریالی نداشت و برای شروع باید حسابتون رو تقریباً 10میلیون تومان شارژ میکردید.

ربات Ads Platform چیست؟

با استفاده از ربات Ads Platform میتونید با هر بودجه ای که داشتید به صورت ریالی در تلگرام ادز تبلیغ خود را ثبت کنید. درواقع ربات Ads Platform یه واسطه برای ثبت تبلیغ در تلگرام ادز هست که امکان ایجاد و مدیریت تبلیغ رو به کاربران میده و محدودیت های تلگرام ادز و تحریم ها رو برطرف میکنه.

اما بیایید یه تور آموزشی داشته باشیم تا ببینیم چطوری از این ربات میتونیم استفاده کنیم.

کار با ربات خیلی ساده هست، بعد از شارژ حساب وارد صفحه ثبت تبلیغ بشید و فیلد های زیر رو بر اساس تبلیغ و سیاست تبلیغاتیتون پر کنید:

عنوان تبلیغ

یک متن دلخواه که فقط به خودتون نمایش داده میشه و برای مدیریت تبلیغ هست (مهم نیس چی باشه مشتری هاتون نمیبیننش)

متن تبلیغ

متنی که در اینجا مینویسید مهمه و همون چیزیه که کاربر میبینه. درواقع این متن اصلی هست که در کانال نمایش داده میشه.

لینکی که میخواهید تبلیغ کنید

لینک کانال،ربات یا گروهتون که میخواهید کاربر ها بعد از کلیک به اونجا منتقل بشن. در وارد کردن این لینک دقت کنید.

کانال های هدف

آیدی یا لینک کانال های هدف رو اینجا وارد کنید. این کانال ها جایی هستن که تبلیغ شما در اونجا نمایش داده میشه. نکته مهم که اینجا باید دقت کنید این هست که در کانال های بزرگ (بیشتر از 30هزار عضو) رقابت برای نمایش زیاد هست و ممکن هست تبلیغ شما بره به صف

درواقع تلگرام اول تبلیغ اون کسی رو نشون میده که پول بیشتری برای هر هزار بازدید پرداخت کنه

بنابراین سعی کنید آیدی کانال های خلوت رو ثبت کنید به تعداد زیاد. یعنی 30 تا کانال با میانگین اعضای 2هزار نفر بازدهی بهتری داره نسبت به 2 تا کانال با میانگین اعضای 30هزار نفر.

نکته: حواستون باشه که کانالی که میخواهید توش تبلیغ کنید باید عمومی باشه و بیشتر از 1000 تا عضو داشته باشه.

محدودیت بازدید برای هر نفر

این قسمت میتونید تعداد دفعاتی که تبلیغ شما به یک کاربر نمایش داده میشه رو مشخص کنید. درواقع مشخص میکنید که یک کاربر چند بار تبلیغ شما رو در طول روز ببینه. توجه داشتید باشید که هر بار که اون کاربر دوباره تبلیغ رو ببینه برای شما هزینه داره. پس با سیاست تبلیغاتی خودتون باید این قسمت رو مشخص کنید.

برای مثال فرض کنید من یک فروشگاه سرور دارم ، من میدونم که اگه کاربر دو بار تبلیغ من رو ببینه و روش کلیک نکنه بار های بعدی هم روش کلیک نمیکنه بنابراین هزینه اضافی نمیکنم که بیشتر بهش نشون بدم.

اما حالا فرض کنید من میخوام برند خودم رو تبلیغ کنم: برند رو هرچقدر بیشتر نشون بدم بیشتر تو ذهن کاربر و مشتری ثبت میشه و یادش میمونه بنابراین ممکنه من این قسمت رو روی 5 تنظیم کنم.

تعداد نمایش

این عدد تعداد آدم هایی هستند که تبلیغ شما رو قراره ببینند. قیمت تبلیغ با این قسمت محاسبه میشه.

پلن انتخابی

همونطور که در قسمت کانال های هدف گفتم ، کانال هایی که اعضای زیادی دارن تعداد تبلیغات زیادی توشون ثبت میشه و ممکنه تبلیغ شما بره توی صف. توی این قسمت میتونید پلنتون رو به سریع تغییر بدید تا توی اون کانال ها با اولویت بالاتری نمایش داده بشه و همینطور سریعتر کمپین شما کاربر جذب کنه.

در واقع این قسمت مشخص میکنید که پول بیشتری به تلگرام بدید تا شما رو در اولویت های خودش قرار بده.

وضعیت آگهی

پس از ارسال آگهی، آن را در صفحه اصلی حساب خود مشاهده خواهید کرد. یک آگهی می تواند وضعیت های زیر را داشته باشد:

  • در حال بررسی توسط پشتیبانی: تیم ما در حال حاضر محتوای آگهی را قبل از نمایش در کانال ها بررسی می کند(این پروسه زیر 24 ساعت طول میکشه (در اکثر مواقع در 1 ساعت بعد از ثبت تبلیغ نتیجه مشخص میشه)).


  • درحال برسی توسط تیم تلگرام: تیم تلگرام متن و لینک هدف، تبلیغ شما رو برسی میکنن تا با سیاست های اونا سازگار باشه (این پروسه میتونه بین 1 الی 19 روز کاری زمان ببره (در اکثر مواقع در 3 روز انجام میشه)). البته این برسی فقط در اولین تبلیغ طولانی هست، سری دوم به بعد توسط ai برسی میشه و در کمتر از 24ساعت نتیجه مشخص میشه.


  • فعال: تبلیغ شما فعال است تبلیغ مطابق با پارامترهای شما در کانال های مدنظر و اولویت نمایش تلگرام ظاهر می شوند.


  • رد شده توسط پشتیبانی: تبلیغ شما یک مشکل جدی دارد و توسط پشتیبانی رد شده است تا بیشتر برسی کنید و از تبلیغات خود بهترین نتیجه رو بگیرید.


  • رد شده توسط تلگرام: تبلیغ شما بر اساس سیاست های تیم تلگرام نبوده و اون رو رد کردند. تبلیغ خودتون رو برسی کنید و دوباره ثبت کنید یا به پشتیبانی پیام بدید و کمک بگیرید.